Wie zijn wij?

Jonker Tuindecoratie is een vakbekwaam en innovatief bedrijf. Wij zijn gespecialiseerd in het vervaardigen van houten producten voor uw tuin.
Door onze jarenlange ervaring en expertise hebben wij een breed assortiment ontwikkeld in verschillende prijsklassen. Het productieproces van boom tot eindproduct houden wij zoveel mogelijk in eigen hand. Hierdoor kunnen wij een hoge kwaliteit leveren voor een scherpe prijs. Wel net zo fijn voor u als klant.
Jonker Tuindecoratie is er voor de particuliere en zakelijke klant. Neem gerust contact met ons op voor zakelijke afname.

Montage
Wij begrijpen dat het niet voor iedereen mogelijk is om zelf de schutting te plaatsen. Daarom kunnen wij dit voor u volledig uit handen nemen. Wij werken met externe montageteams die veel ervaring hebben in het plaatsen en monteren van uw tuinafscheiding. De communicatie hierover verloopt via ons, wel zo gemakkelijk.

Transport
De levering van uw bestelling wordt zoveel mogelijk door eigen transport uitgevoerd. Hierdoor kunnen wij u een optimale service aanbieden.
Grotere hoeveelheden en zwaardere producten worden geleverd door een extern transportbedrijf. Hierbij is er de mogelijkheid om uw bestelling te lossen met een meeneemheftruck.

Missie en Visie
Het is onze missie om op een transparante, betrouwbare en vriendelijke manier klanten te helpen en te voorzien in een mooi product. Door onze levensovertuiging vinden wij het belangrijk om met respect met onze klanten om te gaan. Mocht er onverhoopt toch iets mis zijn gegaan met uw bestelling, zullen we er samen met u alles aan doen om dit op te lossen.
Het is onze visie om ons op de markt te onderscheiden door een hoge kwaliteit van onze producten en een snelle levering. Dit alles voor een scherpe prijs.