Veelgestelde vragen

Bestellen

Neem zo snel mogelijk contact met ons op wanneer uw bestelling niet juist is. Dit kan zowel telefonisch als per mail. We proberen samen met u te kijken naar een passende oplossing. 
Helaas is dit niet mogelijk. Elke tuindeur heeft een andere cilinder. Wij maken gebruik van standaard cilinders die u eventueel zelf eenvoudig kunt vervangen.

Betalen & facturen

Na het afronden van uw bestelling in de webshop kunt u betalen via iDeal.
U dient na het afronden van de bestelling te betalen. 

Bezorging

Ja, dat is mogelijk. Tijdens het bestellen kunt u aangeven of het factuuradres gelijk is aan het verzendadres. Wanneer dit niet het geval is, kunt u een ander adres invoeren.


De levering vindt meestal plaats binnen kantooruren en wij begrijpen dat het niet altijd mogelijk is om hierbij aanwezig te zijn. Het is dan wenselijk om wel telefonisch bereikbaar te zijn. De chauffeur kan u dan in geval van vragen bereiken. 


De levertijd varieert per product. De meeste artikelen kunnen wij binnen 1 á 2 weken leveren. 
Indien wij bij de bestelling uw telefoonnummer hebben ontvangen, wordt u bij levering een halfuur van tevoren gebeld door onze chauffeur. 
Ja, dat is mogelijk. Wij vragen u contact met ons op te nemen voor de kosten hiervan.

Klachten

Mocht u onverhoopt een klacht hebben over een product, neemt u dan alstublieft contact met ons op. Dit kan zowel telefonisch als per mail. We kijken dan samen met u naar een passende oplossing. 
Ondanks de zorgvuldigheid waarmee wij met onze producten omgaan, kan het helaas zo zijn dat er een beschadiging is ontstaan. Wij verzoeken u dan om zo snel mogelijk contact via de mail met ons op te nemen. We vragen u om foto's mee te sturen van de beschadiging. We zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen. 

Retourneren

Ja, dat is mogelijk als de pakketten voldoen aan de afmetingen van de bezorgdienst. Deze kosten zijn voor uw eigen rekening.
De bestelde producten kunnen binnen 14 dagen na levering geretourneerd worden. De producten kunnen alleen geretourneerd worden als ze ongebruikt, onbeschadigd, niet verkleurd en/of vies geworden zijn. Artikelen die speciaal op maat gemaakt zijn kunnen niet geretourneerd worden.
Zodra de producten correct en volgens de voorwaarden van retourneren zijn ontvangen bij ons ontbinden wij de aankoop en zullen wij het bedrag naar u terugstorten.
Ja, dat is mogelijk. U kunt de producten terugbrengen naar onze vestiging in Genemuiden.
Ja, dat is mogelijk. De transportkosten voor het laten ophalen van de producten zijn €125. Dit bedrag wordt met het retourbedrag verrekend.